Jan Klaassen Nijmegen

Mogelijkheden-oud


Voor ieder wat wils
Jan Klaassen is een bijzonder geschikte ruimte voor een familie diner, afstudeerborrel, verjaardagsfeestje of als dinerlocatie ter afsluiting van een teamuitje. Ook overdag kun u exclusief van onze services gebruik maken voor bijvoorbeeld een (zaken)lunch of een zondagmiddag borrel.

Jan Klaassen is dagelijks te gebruiken voor uw (feestelijke) bijeenkomsten. Zittend hebben wij plek voor 65 personen, staand voor ongeveer 100 personen.

DSC_0072

Verjaardagsfeestje
Geen zin in alle drukte thuis, klein behuisd of gewoon leuk om het ergens anders te vieren? Bij Jan Klaassen kun je een tafel reserveren voor een uitgebreide Jan Klaassen High Tea of reserveer de ruimte ’s avonds exclusief voor jezelf! In overleg maken we er een top avond van!


DSC_0067_uitsnede

Teamuitje
Na een enerverende dag in Nijmegen is het tijd om lekker te ontspannen met een drankje en een hapje. Wij schenken een mooi glas wijn of koud biertje. Borrelhapjes zullen niet ontbreken! Na een uurtje borrelen kan iedereen zich tegoed doen aan het Jan Klaassen diner. De avond wordt afgesloten met koffie of thee en verschillende kleine zoete lekkernijen. U heeft de ruimte exclusief voor u zelf, dus ook exclusief de volle aandacht!

Pré-huwelijksdiner
Je dierbaarste familie en vrienden bij elkaar voor een gezellige avond.De speeches hoeven niet bewaard te worden voor de feestavond, maar krijgen op deze avond alle aandacht.
Samen stellen we het Jan Klaassen menu samen en kiezen we de lekkerste wijnen.

Vrijgezellenfeestje in Nijmegen?
Met de hele groep lekker bijkomen en bijkletsen terwijl de thee en prosecco rijkelijk vloeit. Ondertussen kunnen jullie je helemaal uitleven op alle hartige en zoete lekkernijen die we op tafel zetten. Lekker ongedwongen, met z’n allen aan een lange tafel of staand aan de bar. Bel ons zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat hete en onvergetelijk feestje wordt! Wij trakteren de aanstaande bruid!

Geïntereseerd? Stuur een mailtje met kort uw wensen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen of langskomen mag natuurlijk ook.

DSC_0160