Jan Klaassen Nijmegen

Over ons

Jan Klaassen

In 2002 gevestigd in de mooie wijk de Hazenkamp, vlak tegen het Goffertpark aan. Jan Klaassen is niet meer weg te denken van deze locatie in Nijmegen. In het gezellige restaurant en het heerlijke terras kunt u genieten van lekker eten, gastvrijheid en goede service.

DSC_0013

Danielle van Loon

De eigenaresse Danielle van Loon is van oorsprong Chef-kok, maar ook in de bediening voelt zij zich als een vis in het water. Haar verfijnde manier van werken ziet u dan ook terug op het bord, alsmede de manier waarop u in het restaurant een heerlijk avondje uit beleefd. Danielle is met zo veel passie bezig met haar vak dat zij ook een aantal boeken gemaakt zijn met haar gerechten. Koken met Sojasaus en Chocolade, pure passie zijn nog steeds te verkrijgen.

boeken1

De Keuken

Elke gast laten genieten, dat is de uitdaging. Dat er met passie wordt gewerkt en met liefde gekookt in Jan Klaassen proeft u terug in de heerlijke gerechten. De kaart wisselt bijna dagelijks en zo wordt u steeds weer verrast. Verse en eerlijke producten, bereidt op creatieve wijze die resulteren in prachtige, smaakvolle gerechten, daar draait het om. Als vanzelfsprekend houden wij rekening met speciale wensen en diëten.

gerecht_lamsreck

Dinerbon

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend(in), relatie of familielid? Jan Klaassen heeft voor elk gewenst bedrag ook dinerbonnen. Zo bent u er van verzekerd dat u een heerlijk cadeau geeft.

Zelf iets te vieren

Bij Jan Klaassen bestaat er ook de mogelijkheid zelf iets te organiseren. Door de regels van het RIVM waar wij ons natuurlijk goed aan houden zijn de mogelijkheden wat beperkt. Maar dat neemt niet weg dat we graag met u meedenken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Neem contact met ons op voor een afspraak.

DSC_0104

Vindt u Jan Klaassen leuk?

Wordt dan lid van onze facebookpagina. Zo nu en dan zullen we u op de hoogte houden van leuke nieuwtjes en natuurlijk laten we u via deze weg weten als de kaart gewisseld is, maar ook de kans om een dinerbon te winnen zullen we u zeker niet onthouden.