Jan Klaassen

Over ons


Jan Klaassen
In 2002 gevestigd in de mooie wijk de Hazenkamp, vlak tegen het Goffertpark aan. Jan Klaassen is niet meer weg te denken van deze locatie in Nijmegen. In het gezellige restaurant en het heerlijke terras kunt u genieten van lekker eten, gastvrijheid en goede service.

DSC_0013

Daniëlle van Loon
De eigenaresse Danielle van Loon is van oorsprong Chef-kok, maar ook in de bediening voelt zij zich als een vis in het water. Haar verfijnde manier van werken ziet u dan ook terug op het bord, alsmede de manier waarop u in het restaurant een heerlijk avondje uit beleefd. Danielle is met zo veel passie bezig met haar vak dat zij ook een aantal boeken gemaakt zijn met haar gerechten. Koken met Sojasaus en Chocolade, pure passie zijn nog steeds te verkrijgen.

boeken1

 


De Keuken
Elke gast laten genieten, dat is de uitdaging. Dat er met passie wordt gewerkt en met liefde gekookt in Jan Klaassen proeft u terug in de heerlijke gerechten. Om de 3 maanden wisselt de kaart en zo wordt u steeds weer verrast. Verse en eerlijke producten, bereidt op creatieve wijze die resulteren in prachtige, smaakvolle gerechten, daar draait het om. U kunt bij ons een keuze maken van de a la carte kaart of u kunt zich laten verrassen door ons keukenteam door gebruik te maken van een verrassingsmenu. Als vanzelfsprekend houden wij rekening met speciale wensen en diëten.

gerecht_lamsreck

Dinerbon
Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend(in), relatie of familielid? Jan Klaassen heeft voor elk gewenst bedrag ook dinerbonnen. Zo bent u er van verzekerd dat u een heerlijk cadeau geeft.

Zelf iets te vieren
Bij Jan Klaassen bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid zelf iets te organiseren. Of het nu een diner voor 2 personen is of u wil het hele restaurant tot uw beschikking hebben. Bekijk hier alle mogelijkheden of als u zelf een idee heeft neem dan gerust eens contact op, dan kunnen wij er samen voor zorgen dat u een geslaagde dag heeft.

DSC_0104

Vindt u Jan Klaassen leuk?
Wordt dan lid van onze facebookpagina. Zo nu en dan zullen we u op de hoogte houden van leuke nieuwtjes en natuurlijk laten we u via deze weg weten als de kaart gewisseld is, maar ook de kans om een dinerbon te winnen zullen we u zeker niet onthouden.